Egyptens oas

Som hundratusentals tittare kanske upptäckte i SVT:s TV-program ”Trädgårdskampen” älskar jag trädgårdsrelaterade uppdrag. Jag brinner för att se människors trädgårdsdrömmar och visioner blomma ut! Därför startade jag företaget EgyptensOas AB 2014. Min vision är att leverera trädgårdsglädje och entusiasmera flera till att intressera sig för sitt sköna gröna rum!

Vi utför design och anläggning av trädgårdar eller restaurering av trädgårdar som vill återfå sin forna glans. Vi erbjuder utbildning, föredrag konsultuppdrag och rådgivning på plats.

Vi tar helhetsansvar för ditt projekt och skapar en trädgård som håller länge

Våra tjänster

Trädgårdsdesign

Vi planerar och utformar hela eller delar av din trädgård. Du väljer omfattningen. Det slutgiltiga resultatet kan bestå av detaljerade skalenliga planritningar i färg inklusive växtförteckningar med tillhörande skötselbeskrivningar.

Trädgårdsdesign

tradgard-service-300

Anläggning

Vi anlägger gärna trädgården åt er. Vi har lång erfarenhet av stenanläggning och arbete med natursten. Efter färdig ritning får ni en offert på vad det kostar att genomföra anläggningen med alla kostnader specificerade.

Anläggning

anlggning

Konsultation

Har du kört fast med ditt trädgårdsprojekt? Bjud in mig så kommer jag till er för ett besök. Tillsammans går vi igenom er trädgård, jag ger idéer till hur ni kan gå vidare. Eller om ni vill få in belysning i er trädgård.

Konsultation

konsultation-service-300

Föreläsning

Vi erbjuder också utbildningar, föreläsningar, agerar konferencier vid events och genomför skräddarsydda workshops. Kort och gott, vi vill gärna vara din samarbetspartner i allt som rör det breda, fantastiska, sköna och gröna fältet om trädgård och odling.

Föreläsning

forelasning-300

Därför ska du välja oss

  • Spetskompetens inom trädgårdsdesign
  • Vi skapar trädgårdar som håller i många år
  • Stort nätverk av underleverantörer
  • Vi är lyhörda för kundens behov och önskningar
  • Våra kunder är alltid stolta över sin trädgård

Så här säger våra kunder

Tonys bidrag till tävlingen var helt outstanding. Han förtjänade vinsten!
Kungen Carl Gustaf, Hovet
Vårt projekt blev fantastiskt. Tony lyssnade noga på vår input och designade sedan en otroligt vacker trädgård.
Lisa, Sofiero
Egyptens oas anlade en ny uppfart till oss. Den blev riktigt bra! Vi fick också många bra tips om hur vi skulle jobba vidare med trädgården i anslutning till uppfarten. Vi kommer definitivt anlita dem igen!
Morgan, Privat